THE BLACK MANTIS
TATTOO & PIERCING

SERVICE, KWALITEIT AND 100% CUSTOM WERK

The Black Mantis zorgt voor een professionele en comfortabele omgeving voor tatoeages en piercings. Geschikt voor iedereen die zijn of haar eerste tattoo wil laten zetten, maar ook de plek voor veteranen die meer inkt als huid kunnen laten zien.

The Black Mantis is een hersenspinsel van Jamie & Ash. Dit jaar (augustus 2019) openen zij de deuren van deze nieuwe shop. Na 10 jaar samen te hebben gewerkt met Eldasa (Els Pierlot), was het tijd voor verandering. Dit betekend dus, de zelfde locatie, de zelfde artiesten en kwaliteit tatoeages en piercings. En niet te vergeten! Een heerlijke kop koffie bij een bezoek.

Dit is pas het begin, maar we willen alvast onze vaste klanten, omgeving, familie en vrienden bedanken voor hun trouwe support! De start is gemaakt.

ARTISTS

MEET THE ARTISTS.

“I’ve always been drawn to the idea that everyone can be unique. The purist expression of this for me is through tattoos. In order to achieve this I’ve always found it important to work closely with my clients all the way from an idea, through to a design on paper and ultimately onto my clients skin.”
Jamie F. (Realistic work, lettering and collage)

ALLROUND WERK

VAN BLACK WORK TOT GRAFISCH.

Een tatoeage is een vorm van lichaamsmodificatie waarbij er ontwerpen met inkt in de huid worden gestoken. De kunst van tatoeages heet tatoeëren.

Tatoeages kunnen in 3 categorieën worden onderverdeeld; decoratief (geen betekenis); symbolisch (met een specifieke betekenis met betrekking tot de drager).

SHOP OPENING    DORDRECHT, NL

THE BLACK MANTIS OPENT HAAR DEUREN IN  2019!

FLASH DAYS   DORDRECHT, NL

KOM LANGS, 1 KEER PER MAAND

DORDRECHT

NIEUWE SHOP OP DE VOORSTRAAT!

LATEST NEWS

DE WEBSITE IS KLAAR

GUEST ARTIST

IEDER JAAR UNIEKE GASTARTIESTEN

WI-FI HOTSPOT

GRATIS WI-FI BESCHIKBAAR

avada-cafe-logo-footer